Midweekcompetitie 2013-2014

—————-English version below—————-

Hallo Panachers,

In de regio Noord-Brabant wordt, naast de reguliere regiocompetitie, ook de midweekcompetitie georganiseerd. De wedstrijden in deze competitie worden, in principe, op dagen buiten het weekend gespeeld in de periode 1 oktober tot 31 mei. Er zijn competities voor gemengde teams en voor herenteams.

De thuiswedstrijden van Panache zullen op een maandag of donderdag avond zijn en de uitwedstrijden kunnen op elke doordeweekse dag vallen. Mocht het nodig zijn dan kan er een busje geleend worden van het studenten sportcentrum als vervoer naar een uitwedstrijd.

Een wedstrijd in de midweekcompetitie bestaat voor gemengde teams, net als bij de wedstrijden in de reguliere competitie uit 2x ME, 2x VE, 1x MD, 1x VD en 2x GD. Een gemengd team bestaat uit minimaal 2 vrouwen en 2 mannen. Voor de mannencompetitie bestaat deze uit 4x ME en 4x MD. Een herenteam bestaat uit minimaal 4 mannen.

Er kan op verschillende niveaus gespeeld worden.

Er worden poules gemaakt van 6 tot 8 teams, dat betekent dus dat je bij deze competitie zeker veel wedstrijden kan spelen.

Wil je mee doen in deze competitie? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar tc@esbvpanache.nl, uiterlijk 1 september!

Groeten namens de technische commissie,

Maarten Dam

—————-English version—————-

Hi Panache players,

In the region Noord-Brabant a midweek competition is organized, next to the regular weekend competition. The matches of this midweek competitions are played on non-weekend days in the period between October 1 and May 31. There are competitions for mix teams and men teams.

The home matches of Panache are played on Monday or Thursday evening and the away matches are played on a random weekday. If needed, a van can be borrowed from the student sport center for transport to an away match.

A match in the midweek competition for mix teams consists of 2x men single, 2x lady single, 1x men double, 1x ladies double and 2x mix double (just like with the regular competition). A mixed team consists of at least 2 women en 2 men. A match in the mens competition consists of 4x men single and 4x men double. A men team consists of at least 4 men.

Poules of 6 to 8 teams are formed, so that means you can play a lot of matches with this competition.

Would you like to join this competition? Sign up by sending a mail to tc@esbvpanache.nl, before the 1st of September!

Best regards,

Maarten Dam

Technical Committee ESBV Panache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *