Tweede Paktiviteit van 2014: Fun Toernooi

Gisteren heeft de PAK een toernooitje georganiseerd. Vele leden deden mee. Er waren vier ronde wedstrijden in totaal. In elke ronde werden mensen in twee groepen gedeeld, namelijk de competities spelers en starters. Op die manier konden acht evenwichtige teams (met een persoon uit de competitie groep en de andere uit de starters) gemaakt worden. Bovendien konden de deelnemers met verschillende personen meespelen of tegenspelen. En daar had mensen heel veel zin in.
Ik vond het toernooitje heel leuk. Ik had veel plezier in de avond. Ik heb twee ronde gewonnen en twee verloren. Maar ik maak me geen zorgen over hoe veel wedstrijden ik heb gewonnen. Ik hou gewoon van badmintonnen. Ik geloof dat meeste deelnemers met mij eens zou zijn.
Bij een toernooi moet er ook winnaar zijn. Aan het eind, hebben vier mensen de eerste plaats tegelijk gehaald. Hun prijsjes bevatte een glas bier. Niet duur, maar wel gezellig! Er werden een paar groepsfoto’s gemaakt door de trainer Andy om de activiteit niet te laten vergeten.
Ik hoop dat er in de toekomst meer activiteiten van Panache worden georganiseerd!

Liefs,
Cong Yu.

Derde Paktivity

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *