Eerste Paktivity van dit jaar!

bowlen

Het was super leuk om Panacher’s in actie te zien bij de eerste Paktivity bij Mega Bowling Woensel. Het blijkt maar eens dat de leden van Panache niet alleen uitblinken in badminton, maar ook in bowlen. Ik vond het leuk om te kijken naar de bowlingtechnieken van Martijn en Kati, die praktisch elk bal perfect lieten rollen. Het was ook leuk om te kijken naar onze voorzitter Matt, die maar steeds bleef schelden en vloeken naar elke bal die hij gooide, zodat ze in de juiste richting zouden gaan rollen (wat de ballen natuurlijk niet deden…). Ook Stefan, wie elke keer ging dansen, wanneer zijn ballen in de goot belanden, was een leuk gezicht om te zien. Ik voel me thuis in deze groep, en dat terwijl ik een internationale student ben. Super bedankt voor een geweldige avond Panache!!

Abhinav Jha 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *