Villa Fiesta en Panache

Beste leden,

Een tijdje geleden hebben we gemeld dat Café Kastelein en Panache een samenwerkingsverband zouden aangaan. Echter, in de zomer is Café Kastelein omgetoverd tot Villa Fiesta. Dit betekent dat Villa Fiesta onze sponsor wordt, en dat Panache’s stamkroeg Villa Fiesta wordt!
Om dit te vieren, zijn er kortingskaarten voor de leden van Panache gemaakt!

IMG_8427

Met deze kortingskaart, kun je wanneer Panache een activiteit houdt, korting krijgen op het drinken bij Villa Fiesta. Zo kost een biertje bijvoorbeeld nog maar 1,75euro! Houdt deze kaart dan ook altijd in je portemonnee, voor het geval dat Panache spontaan naar de kroeg gaat 🙂

Je kunt de kortingskaarten komende weken ophalen bij het bestuur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *