Lichtjesroute

Dit jaar is de Panache Activiteiten Commissie begonnen met een frisse, nieuwe groep vol met enthousiaste mensen die allemaal al goede ideeën hadden voor het komende jaar. Om de eerste activiteit toegankelijk te maken voor onze nieuwste leden (en de ouderen), ‘organiseerden’ we de traditionele Lichtjesroute fietstour. Begonnen op het 18 Septemberplein met een groep van meer dan 20 mensen, volgden de Panachers de lichtjes door Eindhoven. Ondertussen kwamen we allemaal verschillende soorten lichtjes tegen in de vormen van vogels, piraten, giraffes, vissen en soms unieke figuren zoals de Evoluon of een grote walvis. De hoogtepunt bestond uit de smurfen, op een boot of op een draaimolen, rustig gereflecteerd op het omringende meer. Na een korte pit-stop bij een zekere fast-food keten, fietsten we verder naar het zuiden om het 22km tour af te maken. Om de avond te eindigen, verzamelden we ons op Stratumseind voor een drankje en gezelligheid. Het was een succesvolle evenement om Eindhoven te zien, en om van elkaars gezelschap te genieten.

Liefs,
Martijn Bech.

lichtjesroute

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *