Informatie

Houd je van badminton en studeer je in Eindhoven? Dan moet je zeker eens komen kijken bij de Eindhovense Studenten Badminton Vereniging “Panache”! Panache heeft haar leden namelijk veel te bieden. Badminton je al langer? Of wil je net beginnen met badminton? Je kunt voor elk niveau terecht bij Panache! Naast badminton organiseert Panache ook tal van andere activiteiten buiten de speelavonden om. Zo is Panache een professionele maar ook gezellige vereniging!

Naast gewone speelavonden biedt Panache ook trainingen die elke week gegeven worden. Verder wordt er op verschillende niveau’s meegedaan aan de nationale badminton competitie. Meer informatie over deze twee onderwerpen kan gevonden worden onder de kopjes aan de bovenkant.

Speelavonden

Panache heeft twee speelavonden in het Studentensportcentrum Eindhoven. Op maandag en op donderdag zijn wij te vinden in Hal 1 van 20:00 – 23:30 en op donderdag hebben we vanaf 21:30 ook nog de beschikking over hal 3b. Bekijk voor de precieze indeling van onze speelavonden de pagina “speelavonden”. Iedereen die in het bezit is van een geldige sportkaart is van harte welkom om tijdens een van deze speelavonden te komen badmintonnen! In tegenstelling tot wat wel eens gedacht wordt, is het niet zo dat je onbeperkt vrij mee kunt blijven spelen; we gaan er wel van uit dat je na twee keer vrijblijvend meespelen lid wordt als je gebruik wilt blijven maken van de speelmogelijkheid die wij aanbieden.

Lidmaatschap

Voor maar 20 euro per jaar kun je al lid worden van onze club! Je kunt dan altijd mee spelen op onze speelavonden en mee trainen als je dat leuk lijkt. Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je terrecht op de pagina “lidmaatschap”.

Enthousiaste studenten zijn van harte welkom om een keer langs te komen op een van onze avonden. Iemand van het bestuur zal je dan gelijk wegwijs maken binnen onze vereniging.

Panache Toernooi

Het belangrijkste evenement van het jaar is het Panache Toernooi, dat in 2015 zijn 50-jarige jubileum vierde met 200 deelnemers vanuit heel Nederland. Hiervoor start ieder jaar de toernooikommissie (afgekort ToKo), als een van de vele commissies van Panache, in oktober om dit grootse evenement te realiseren. Hiervoor kunnen we altijd wel enthousiaste mensen gebruiken. De toernooikommissie is een gezellige, leuke en ook heel leerzame activiteit naast badminton. Bij Panache zijn er talloze mogelijkheden om je ook op een ander gebied te ontwikkelen!

Activiteiten

Verder is Panache meer dan pluimen en vinden er gedurende het gehele jaar vele activiteiten plaats. De PAK (Panache Activiteiten Kommissie) organiseert activiteiten als bowlen, laserquesten, klimmen, kroegentocht en elk jaar de grote Panache BBQ! Daarnaast neemt Panache deel aan de Batavierenrace en de Van Lint Studenten Sportweek. Als lid wordt je op de hoogte gehouden van al deze activiteiten via de mail, maar je kunt ook onze facebook of website in de gaten houden.

Ons clublied begint met de zin “Panache is meer dan pluimen”, zoals je ook hierboven hebt kunnen lezen. We nodigen je van harte uit om eens bij ons te komen zien dat dit in het echt ook echt zo is! Tot ziens dus op de maandag- of de donderdagavond!