Speelavonden

Panache heeft twee speelavonden in het Studentensportcentrum Eindhoven. Op maandag en op donderdag zijn wij te vinden in Hal 1 van 20:00 tot 23:30.

Onze speelavonden zijn als volgt ingedeeld:

Maandag:

20.15 – 21.30 beginners training
21.30 – 22.30 gevorderden training
22.30 – 23.30 vrij spelen

Donderdag:

20.15 – 21.30 gevorderden training
21.30 – 22.30 beginners training
22.30 – 23.30 open training (vrij spelen)

Gedurende de training uren is de hele hal in principe gereserveerd voor de training. Als er echter banen vrij blijken te zijn (hoeveel, zal duidelijk worden aan het begin van de training), mogen onze leden deze gebruiken om vrij te spelen volgens de normale regels met ons rotatie systeem (bekijk de pagina ‘rotatie systeem’).

Iedere student die in het bezit is van een geldige sportkaart is van harte welkom om tijdens een van deze speelavonden te komen badmintonnen! In tegenstelling tot wat wel eens gedacht wordt, is het niet zo dat je onbeperkt vrij mee kunt blijven spelen; we gaan er wel van uit dat je na twee keer vrijblijvend meespelen lid wordt als je gebruik wilt blijven maken van de speelmogelijkheid die wij aanbieden. Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je kijken onder het kopje ‘informatie’. Nieuwe SSC leden zijn van harte welkom om een keer langs te komen op een van onze avonden. Iemand van het bestuur zal je dan gelijk wegwijs maken binnen onze vereniging.