Trainingen

Sinds korte tijd hebben wij de beschikking over twee trainers: Eli Mambwe en Fabian Pang (lees meer over hem op de home pagina). Panache heeft vier (!) trainingsuren waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen beginners en gevorderden training. Tijdens de trainingen hebben onze competitiespelers voorrang, maar met de huidige opzet zal het niet snel voorkomen dat andere leden moeten wijken voor competitie spelers. De indeling van de trainingstijden is hieronder te zien:

Maandag

  • 20:45 – 21:45 beginners training (Fabian)
  • 21:45 – 22:45 gevorderden training (Eli)

Donderdag

  • 20:30 – 21:30 gevorderden training (Eli)
  • 21:30 – 22:30 beginners training (Eli)

Bij de open training zal er gefocust worden op de basis van de badminton sport. Heb je nog nooit gespeeld of wel eens op de camping maar wil je het wat meer professioneel gaan spelen? Doe dan mee aan deze training en leer waarom badminton een van de meest intensieve sporten is die je kunt beoefenen. Iedereen die lid is van Panache mag deel nemen aan deze training. Niet leden kunnen 2 keer vrijblijvend mee trainen om te kijken of ze het wat vinden.

Onze trainer zijn altijd optijd en zij waarderen het als de spelers dat ook zijn. Als je te laat bent kunnen we niet garranderen dat je nog mee kunt doen aan de training. Dit zul je dan moeten overleggen met de trainer op dat moment.