Inschrijven

Inschrijven is mogelijk via toernooi.nl.

Categorieën

Er zijn wat vragen gekomen over de categorieën van het toernooi in relatie tot klassen waarin gespeeld wordt. Zie het volgende document  om te bepalen welke klasse/divisie bij welke categorie hoort.

Let op: Dit verschilt per regio.

Lunch & diner

Tijdens het toernooi zal er GÉÉN lunch worden verzorgd door de organisatie. Het sportcentrum heeft hiervoor lunchpakketten beschikbaar die je kunt kopen in de kantine. Tevens zijn er in de kantine genoeg versnaperingen tegen studentikoze prijzen te verkrijgen. Op zaterdagavond zal er na afloop van de wedstrijden een lekker diner worden verzorgd door de organisatie. De kosten hiervoor zijn € 8,00.

Feest

Ook dit jaar zal er op de zaterdagavond weer een feest zijn.

Overnachtingen

Tijdens het toernooi is het mogelijk om van zaterdag op zondag te overnachten in het Studenten Sportcentrum. Bij de inschrijving moet worden aangegeven of men van plan is te overnachten. De kosten hiervoor (€ 6,00) moeten tegelijkertijd met de overige kosten voor het toernooi worden betaald. De organisatie zal voorzien in een (gratis) ontbijt voor mensen die blijven overnachten.

Overnachten van vrijdag op zaterdag is dit jaar wederom mogelijk, ook in het Studenten Sportcentrum. De kosten voor deze overnachting zijn, net zoals de kosten voor de overnachting van zaterdag op zondag, €6,-. Ook op zaterdag zal voor een ontbijt gezorgd worden.

Zie voor meer informatie over de betaling van de kosten: ‘Kosten’.