Home

Panache toernooi 2024

17 en 18 Februari

Welkom op de website van het ESBV Panache Tournament.

Dit jaar zal ons toernooi lichtelijk gehinderd worden door de renovaties in ons sportcentrum, vandaar dat het alleen maar toepasselijk is dat het thema van dit jaar constructie is!

We hebben dit jaar een maximum van 150 deelnemers op ons toernooi vanwege de gaande verbouwing in ons sportcentrum. Het toernooi heeft ondertussen het maximaal aantal deelnemers al bereikt en de inschrijvingen zijn gesloten.

Degenen die op de wachtrij zijn geplaatst zullen op de hoogte worden gesteld zodra er een mogelijkheid bestaat om deel te nemen. In de tussentijd vragen wij degenen die op de wachtrij staan en al betaald hebben via iDeal op toernooi.nl om ons een email te sturen met daarin hun bankgegevens voor de terugbetalingen.

Hier zul je alle informatie vinden omtrent het toernooi. Mocht je opmerkingen, vragen hebben, stuur een mail naar toernooi@esbvpanache.nl.

Houd onze website goed in de gaten voor informatie over het toernooi 2024!

Onze toernooien kunnen nooit plaatsvinden zonder onze commissie en partners. Als je o.a. hier meer over wilt weten, lees dan door op deze website. Veel plezier en tot snel!