Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Vanaf NS station Eindhoven rijden de bussen 157 richting Oss, 4 richting Heesterakker en 3 richting Blixembosch-West. Deze lijnen komen langs het Studenten Sportcentrum. Uitgestapt moet worden bij de halte ‘Rachelsmolen’ te Eindhoven. Vanaf deze halte is het slechts 2 minuten lopen.

Echte sporters komen natuurlijk te voet vanaf het station. Ga aan de buszijde het station uit en loop tussen de twee hoge gebouwen rechts door, loop voorbij het bowling-kunstwerk tot aan de stoplichten. Steek nu de weg over richting het half ronde gebouw van de KvK (‘kennispoort’) en volg het zgn. Limbopad; dit is het heuvelpad met de paaltjes erlangs, je bent nu op de TU/e campus. Nu blijf je op het Limbopad lopen totdat je over het bruggetje bent, en aan de linkerkant een rood fietspad ziet dat langs het riviertje loopt. Dit fietspad loop je helemaal af, aan het einde zie je aan de linkerkant het Studenten sportcentrum.

Reken op ongeveer een kwartier lopen. Mocht je overhoopt toch de weg kwijt raken op de campus dan zijn er nog genoeg borden met een plattegrond te vinden.

Eigen vervoer

Uiteraard is het mogelijk om met eigen vervoer te komen. Er is op zich voldoende parkeergelegenheid rondom het sportcentrum, echter parkeren op het TU/e terrein kost geld. Parkeren kost EUR 0,50 per 15 minuut en 7,50 euro voor een gehele dag. Voor meer informatie over parkeren op de TU/e ga naar Parking

A270 uit de richting Helmond

Ga bij het tweede verkeerslicht in Eindhoven (rotonde) rechtsaf, richting Ring / Universiteit / Den Bosch / Tilburg. Direct daarna linksaf het universiteitsterrein op. Dan einde weg rechts, einde weg links, kruising rechts. Langs deze weg kunt u parkeren, het SSC ligt nu voor u.

A2 uit de richting Maastricht en A67 uit de richtingen Venlo en Antwerpen

Neem bij knooppunt Leenderheide de richting Centrum / Tongelre. U komt Eindhoven binnen bij een rotonde. Blijf rechtdoor gaan en neem bij het tweede verkeerslicht (kruising met de ring) de richting Nijmegen / Den Bosch. Blijf die richting volgen (over kanaal en onder spoor). Direct voorbij de volgende rotonde linksaf het universiteitsterrein op. Dan einde weg rechts, einde weg links, kruising rechts. Langs deze weg kunt u parkeren, het SSC ligt nu voor u.

A58 uit de richting Tilburg

Neem bij knooppunt Batadorp de afslag Randweg Eindhoven (Noord) / Centrum en vervolgens bij knooppunt Ekkersweijer de afslag Randweg Eindhoven / Centrum. Blijf daarna de richting Centrum volgen. Op de kruising met de Ring (verkeerslichten) linksaf richting Helmond en dan meteen rechts de parallelweg op. Na zo’n 200 meter bent u aan de achterzijde van het SSC. U kunt hier aan de rechterkant van de parallelweg uw auto kwijt, en via het voet-/fietspad naar de ingang aan de andere kant van het gebouw.

A2 uit de richting Den Bosch

Neem bij knooppunt Ekkersweijer de A58 richting Centrum. Blijf de richting Centrum volgen. Op de kruising met de Ring (verkeerslichten) linksaf richting Helmond en dan meteen rechts de parallelweg op. Na zo’n 200 meter bent u aan de achterzijde van het SSC. U kunt hier aan de rechterkant van de parallelweg uw auto kwijt, en via het voet-/fietspad naar de ingang aan de andere kant van het gebouw.

N265 uit de richting Nijmegen

Neem bij binnenkomst in Eindhoven de tweede afslag links (Centrum / Tongelre) en blijf de richting Centrum volgen. Op de kruising met de Ring (verkeerslichten) linksaf richting Helmond en dan meteen rechts de parallelweg op. Na zo’n 200 meter bent u aan de achterzijde van het SSC. U kunt hier aan de rechterkant van de parallelweg uw auto kwijt, en via het voet-/fietspad naar de ingang aan de andere kant van het gebouw.

Adres Studentensportcentrum

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
Telefoon: 040-2473232.