Inschrijven

Inschrijven is mogelijk via toernooi.nl.

Categorieën

Er zijn wat vragen gekomen over de categorieën van het toernooi in relatie tot klassen waarin gespeeld wordt. Zie het volgende document  om te bepalen welke klasse/divisie bij welke categorie hoort.

Let op: Dit verschilt per regio.

Lunch & diner

Tijdens het toernooi zal er lunch worden verzorgd door de organisatie als hiervoor wordt betaald door de deelnemer tijdens registratie. Vanwege de renovatie van het sportcentrum zullen er maar beperkte faciliteiten beschikbaar zijn voor eten en drinken, vooralsnog gaat het alleen om automaten waaruit eten/drinken kan worden gekocht.

Op zaterdagavond zal er na afloop van de wedstrijden een lekker diner worden verzorgd door de organisatie. De kosten hiervoor zijn € 8,50.

Feest

Ook dit jaar zal er op de zaterdagavond weer een legendarisch feest zijn. Het feest zal in het thema van het toernooi “Constructie” zijn en wij moedige elke deelnemer aan om met een leuke verkleding heerlijk te komen swingen. Meer informatie over het feest zal nog  bekend worden gemaakt.

Overnachtingen

Tijdens het toernooi is het mogelijk om van zaterdag op zondag te overnachten in het Studenten Sportcentrum. Bij de inschrijving moet worden aangegeven of men van plan is te overnachten. De kosten hiervoor (€ 7,00) moeten tegelijkertijd met de overige kosten voor het toernooi worden betaald. De organisatie zal voorzien in een (gratis) ontbijt voor mensen die blijven overnachten.

Zie voor meer informatie over de betaling van de kosten: ‘Kosten’.