Info club & spelen

Houd je van badminton en studeer je in Eindhoven? Dan moet je zeker eens komen kijken bij de Eindhovense Studenten Badminton Vereniging “Panache”! Panache heeft haar leden namelijk veel te bieden. Badminton je al langer? Of wil je net beginnen met badminton? Je kunt voor elk niveau terecht bij Panache! Naast badminton organiseert Panache ook tal van andere activiteiten buiten de speelavonden om. Zo is Panache een professionele maar ook gezellige vereniging!

Naast gewone speelavonden biedt Panache ook trainingen die elke week gegeven worden. Verder wordt er op verschillende niveau’s meegedaan aan de nationale badminton competitie. Meer informatie over deze twee onderwerpen kan gevonden worden onder de kopjes aan de bovenkant.

Panache heeft ook een samenwerking met Knaek. Wat is Knaek? Knaek is dé studentenkortingsapp. In geheel Nederland en België ontvang je met Knaek in 28 studentensteden de hoogste en meest exclusieve studentenkortingen. Download de Knaekapp en krijg met jouw Knaek-ID toegang tot meer dan 1.000 dikke kortingen. Picture this: ieder keer voor je de trein in stapt nog even een koffietje scoren voor €1,50 op het station. Altijd een tweede burger gratis scoren, of zelfs een geheel hoofdgerecht gratis bestellen in het restaurant. Online shoppen bij bijvoorbeeld Nike, Media Markt, Thuisbezorgd en andere toffe webshops en daar altijd extra korting ontvangen. Het kan allemaal, maar alleen met Knaek. Met Knaek bespaar je veel geld en dat is precies wat je wilt als student want het (studenten)leven is al duur genoeg.
Kijk voor meer info op hun website. Bespaarze hè!