Lidmaatschap

Wil je lid worden van onze vereniging? Op deze pagina vind je alle benodigde informatie. Let op: Elk academisch jaar moet je je lidmaatschap vernieuwen! Lidmaatschap bijdrage wordt gedurende het academisch jaar geïnd, hiervan word je twee weken van tevoren op de hoogte gesteld.

Studentensportcentrum Eindhoven

Panache is een ondervereniging van het Studentensportcentrum Eindhoven. Daarom zul je eerst een geldige sportkaart moeten hebben van het Studentensportcentrum. Deze kun je aanvragen aan de receptie van het Studentensportcentrum of online op hun website. Voor meer informatie over de sportkaart kijk op de website van het Studentensportcentrum Eindhoven. Ook studenten die niet in Eindhoven studeren komen hiervoor in aanmerking!

Lidmaatschap aanmeldformulieren

Om lid te worden, moet je het lidmaatschap formulier invullen. Het inschrijfformulier voor 2023/2024 vind je hier

Als je liever contant wilt betalen, vraag dan een fysiek inschrijfformulier aan bij het bestuur.

Soorten lidmaatschap

Binnen Panache hebben we drie soorten lidmaatschap: competitiespeler, recreant en donateur. Deze hebben verschillende kenmerken. Competitiespeler kun je bijvoorbeeld alleen maar aan het begin van het jaar worden, recreant alleen maar in de eerste helft van het jaar en donateur heel het jaar. Elk lidmaatschap biedt toegang tot de trainingen en activiteiten!

Competitiespeler (55 Euros)

Als competitiespeler doe je mee aan de regionale/nationale competitie. Aan het begin van het seizoen worden de competitie teams van Panache samengesteld. Je wordt ingedeeld in een team aan de hand van je niveau, waardoor je tijdens de competitie waardige tegenstanders zult hebben en spannende wedstrijden zult spelen. Deze wedstrijden vinden veelal in het weekend, maar soms ook op vrijdagavond plaats.

Recreant (40 Euros)

Als recreant kun je meedoen met de competitie teams als invaller. Dit betekent dat je dus geen vaste speler bent in een team.

Donateur (25 Euros)

Als donateur mag je meetrainen met de gevorderden-/beginnerstraining van maandag en donderdag, afhankelijk van je niveau. Hier kun je je badminton skills verbeteren en zorgen dat je onoverwinnelijk wordt op de baan. Vergis je niet, badminton trainingen zijn intensief en staan garant voor een goeie sessie lichaamsbeweging.