Trainen & Spelen

Training

Wij hebben twee zeer gewaardeerde trainers: Eli Mambwe en Ana Passaporte. Panache heeft vier (!) trainingsuren waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen open en competitie training. Tijdens de competitie trainingen hebben onze competitiespelers voorrang, maar met de huidige opzet zal het niet snel voorkomen dat andere leden moeten wijken voor competitie spelers. De indeling van de trainingstijden is hieronder te zien:

Maandag Hal 1

  • 20:45 – 21:45 open training
  • 21:45 – 22:45 competitie training
  • 22:45 – 23:30 vrijspelen voor iedereen!

Donderdag Hal 1

  • 20:15 – 21:15 competitie training
  • 21:15 – 22:15 open training
  • 22:15 – 23:30 vrijspelen voor iedereen!

Bij de open training zal er gefocust worden op de basis van de badminton sport. Heb je nog nooit gespeeld of wel eens op de camping maar wil je het wat meer professioneel gaan spelen? Doe dan mee aan deze training en leer waarom badminton een van de meest intensieve sporten is die je kunt beoefenen. Iedereen die lid is van Panache mag deel nemen aan deze training. Niet-leden kunnen 2 keer vrijblijvend mee trainen om te kijken of ze het wat vinden. Echter, je moet dan wel een sportkaart hebben van het SSCE!

Onze trainers zijn altijd op tijd en zij waarderen het als de spelers dat ook zijn. Als je te laat bent kunnen we niet garanderen dat je nog mee kunt doen aan de training. Dit zul je dan moeten overleggen met de trainer op dat moment.

Vrij spelen

Gedurende de trainingsuren is de hele hal in principe gereserveerd voor de training. Als er echter banen vrij blijken te zijn (hoeveel, zal duidelijk worden aan het begin van de training), mogen onze leden deze gebruiken om vrij te spelen volgens de normale regels met ons rotatie systeem (bekijk de pagina ‘rotatie systeem’).